Over ons

Al jarenlang besteden wij onze vrije tijd graag aan het speuren naar brocante en verwante spullen. Dat gebeurt o.a. op rommelmarkten en brocantemarkten, tot in Frankrijk.

Dat zoeken gebeurt ook tijdens wandelingen in onze woonomgeving. Hier op het strand van Rockanje kun je mooi strandjutten. Het komt regelmatig voor dat we thuiskomen met een stukje touw, een kapot visnet, mooie schelpjes of een niet te tillen stuk hout. In onze decoratie zul je af en toe onze band met strand en zee terugzien.

Ook in spullen die door anderen al aan de kant gezet zijn, zien wij vaak nog een toekomst. Geregeld krijgen vondsten in ons klushok een totale make-over. Met veel liefde drukken we onze eigen stempel erop. Tijdens het opknappen geven we onze fantasie de vrije loop en ontstaat er iets moois.

Dat moois moet een plekje krijgen. Het laat zich raden dat ons eigen huis en onze eigen tuin op een gegeven moment te vol raken. Je geeft eens wat weg, maar dan nog…Zo ontstaat in 2017 het idee om een verkoopkraam te huren op de Koningsmarkt in Rockanje. Dat levert veel positieve reacties op. Na herhaald succes in 2018, krijgt onze hobby een heuse naam: Leuk Gevonden. Vanaf eind 2018 bieden we via internet onze spullen aan. 

Naast verkoop via internet, vullen we nog steeds af en toe een marktkraam. Wanneer en waar dat is, kun je zien in de agenda.

Scroll naar boven